خواص رازیانه برای خانم ها
رازیانه یک گیاه دارویی است که طبع گرم و خشکی دارد. در طب سنتی ایران، از آن به گیاه ضدبلغم و صفرا یاد میشود. چون گیاه بسیار گرمی است. اگر بخواهید از خاصیت مسهل بودن آن بهرهمند شوید، باید آن را با مادهای مصرف کنید که حرارت گیاه را کم کند و بهترین گزینه ما برای همراهی با آن سکنجبین و عسل است.
قسمتهای مورد استفاده این گیاه عبارتند از: بذر، برگ و ریشه. مقدار مصرف روزانه رازیانه، به طور متوسط حداکثر 5 گرم یا یک تا سه استکان عرق آن توصیه میشود و برای اینکه نتیجه درمان مشخص شود و گیاه خواص درمانی خود را به جای بگذارد، حداکثر 40 روز زمان نیاز دارد.
خواص رازیانه برای خانمها
رازیانه خواص هورمونی دارد و برای بیش از 90 درصد از خانمها تجویز میشود. به این شکل که در ترکیب آن، استروژن (هورمون زنانه) بالایی یافت میشود. به همین دلیل باعث افزایش شیر شده و بهترین درمان برای قطع قاعدگی است. رازیانه ضد چاقی است، التهابهای واژن و علائم یائسگی مثل گرگرفتگی را برطرف میکند. علاوه بر این اگر با گلگاوزبان صرف شود، قاعدهآور است، یعنی قطع قاعدگی را متوقف میکند.
رازیانه دارای خواص ضد پیری است
رازیانه خواص فوق العاده ای برای پوست دارد. تمام اجزای این گیاه، اعم از دانه، ساقه و برگ، منبع ویتامین B و C هستند که سبب سنتز کلاژن و حفظ جوانی می شوند.
بسیاری از کشورهای از این گیاه معطر در ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی طبیعی استفاده می کنند.
عرق رازیانه باعث طراوت پوست و رفع چروک پوست و صورت زنان میشود . عرق رازیانه یک داروی همیشه ضروری در درمان بیماری های سرد زنان است .
رازیانه برای رفع موهای زائد
رازیانه به شکل ضماد برای از بین بردن موهای زائد بسیار مناسب است. برای این کار، بذر رازیانه را پودر کنید و سپس آن را با یک نوع روغن (مثل روغن زیتون یا روغن بادام) مخلوط کنید و به صورت ماسک روی صورت خود بگذارید. این ماسک باعث روشن شدن و شفاف شدن پوست میشود.
رازیانه برای تقویت دید
یکی از معجزهآساترین خواص رازیانه (که در گیاهان دیگر کمتر به چشم میخورد) تقویت دید است. مصرف رازیانه در غذا از چشم در برابر التهاب، اختلالات مربوط به سن و پیری چشم محافظت می کند. رازیانه همچنین برای درمان التهاب پلکها و درمان شبکوری بسیار مفید است.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط alireza nasri در 1398/08/19 ساعت 12:45:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |